3e chrono te Spa Francorchamps


Spannende wedstrijden, veel positiewisselingen en mooie gevechten. Dit lieten de rijders uit de Olympische klasse vandaag zien. Kelly Boonstra was de snelle dame die de scepter zwaaide, met de snelste tijd en 2 gewonnen races was zij degene die de dagzege op haar naam kon schrijven. Michael Pen konKimberly Arnold achter zich houden en werd tweede over het totaal.

Kimberley had het vooral in mache 3 moeilijk om Angelina achter zich te houden, toch houdt ze het hoofd koel en weet de race als derde te finishen en dit is tevens haar positie in het dagklassement. Tim Bultman, Coen Esveld en Dylan Huiskens zijn ook een aantal keer flink in gevecht en proberen elkaar in een foutje te dwingen. Uitendelijk is Bultman die vierde wordt voor Esveld. Kimberly van Drunick heeft veel pech dit weekend en zet 2 van de 3 races haar kart aan de kant door technische problemen.

.

Comments are closed.